Hoofddorp | straatinfo

steekpartij politie meldingen

Politie zoekt getuigen steekincident

steekpartij

Hoofddorp - Een 17-jarige jongen uit Rijsenhout raakte woensdagavond gewond nadat hij door een onbekende man werd neergestoken. Dit gebeurde rond 20.30 uur op het Rosenholmpad.

Het slachtoffer liep even daarvoor met een vriend over het fietspad toen zij op de dader stuitte. Er ontstond door onbekende reden een conflict tussen het drietal. Het slachtoffer en de onbekende man raakte met elkaar in gevecht toen de man ineens een steekwapen trok. De man stak het slachtoffer en vluchtte daarna op een zwarte opoefiets in onbekende richting.

De gealarmeerde politie maakte direct een zoekslag in de omgeving, echter werd de verdachte niet aangetroffen. Getuigen konden de man als volgt omschrijven; tussen de 17 en 20 jaar, fors postuur, Aziatisch uiterlijk, donker, kort haar en een zwarte jas.

Bent u getuige geweest van het incident of heeft u rond het tijdstip van het incident iets verdachts gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

2017249904

Soortgelijke berichten

Politie zoekt getuigen steekincident
Waalre

Politie zoekt getuigen steekincident
Susteren

Politie zoekt getuigen steekincident
Purmerend

Politie zoekt getuigen steekincident
Groningen

Recherche zoekt getuigen mogelijk steekincident
Leiden

Politie zoekt getuigen steekincident Laurenburg
Weert

Steekincident snelweg: politie zoekt getuigen
Muiden

Recherche zoekt getuigen steekincident Leiden
Leiden

Politie zoekt getuigen na dodelijk steekincident
Drunen

Steekincident
Almere

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio