Hoofddorp | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Overval in woning

overval / beroving

Op 5 september omstreeks 14.30 uur alarmeerde een bewoner van Birkholm de politie omdat hij in zijn woning was overvallen door drie mannen.
Nadat het slachtoffer op aanbellen had opengedaan wisten de drie mannen binnen te dringen. Zij bedreigden hem met een vuurwapen en zij knevelden het slachtoffer waarna zij de woning doorzochten. Na enige tijd verlieten zij de woning waarbij zij computers en een mobieltje stalen. Van de overvallers is het volgende signalement bekend: Man 1: negro de man, lengte 175-180 meter, 20-25 jaar oud, beetje stevig postuur, bruine lederen jas, witte capuchon, heel kort haar of kaal, vermoedelijk Antilliaanse man. Man 2: noord Afrikaanse uiterlijk, lengte ongeveer 1.75 meter, ongeveer 20 jaar oud,, kort stekelig haar, fel gekleurd sportjack. Van de derde verdachte is geen signalement bekend. Getuigen worden verzocht contact met de politie te zoeken via 0900 - 8844.

Soortgelijke berichten

Overval woning
Bilthoven

Getuigen overval woning gezocht
Enschede

Overval op woning
Haarlem

Poging overval op woning
Geldermalsen

Verdachte overval woning aangehouden
Groningen

Getuigen gezocht overval woning
Albergen

Overval in woning
Enschede

Getuigen gezocht overval woning
Almere

Overval in woning
Haarlem

Getuigenoproep overval woning Kleiburg
Amsterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio