Hoofddorp | straatinfo

mishandeling-vechtpartij politie meldingen

Vier mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging en diefstal met geweld

mishandeling / vechtpartij

Hoofddorp - De politie heeft maandagmorgen op verschillende adressen in Hoofddorp, Haarlem en Ede vier mannen aangehouden, die verdacht worden van openlijke geweldpleging en diefstal met geweld.

De mannen zouden op 7 april in een snackbar aan Markenburg (winkelcentrumToolenburg) een 18-jarige Hoofddorper hebben mishandeld en hem daarbij beroofdhebben van een schoudertas met inhoud. Twee verdachten komen uit Hoofddorp enzijn 20 en 32 jaar oud. De derde verdachte is een 25 jarige Haarlemmer, terwijlde vierde man een 21-jarige Edenaar is. Bij de aanhoudingen is een aantal wapensin beslag genomen. Alle vier de verdachten zijn voor nader onderzoek ingeslotenen inmiddels in verzekering gesteld. De verdachten konden onder meer wordenopgespoord op basis van camerabeelden, waarop te zien is dat zij colors droegenvan supportclub Alcatraz Wanted.
De aanpak van OMG?s en daaraan gelieerde supportclubs heeft een hogeprioriteit voor de politie, gemeente en Openbaar Ministerie. Leden zijn op groteschaal betrokken bij criminele en/of ondermijnende activiteiten op het gebiedvan onder meer wapens, drugs en intimidatie. Hierbij wordt door de betrokkenpartners gekeken naar de meest effectieve werkwijze; dit kan zowel bestuurlijk,strafrechtelijk of anderszins zijn.

Soortgelijke berichten

Arrestaties na mishandeling om verkeersruzie
Breda

Twee mannen krijgen rode kaart, mogen een jaar lang geen horeca bezoeken in Enschede
Enschede

Tweetal aangehouden voor mishandeling
Nijmegen

Man in elkaar geslagen. Politie zoekt de daders
Waalwijk

Vijf Ajax-supporters in verzekering gesteld
Zwolle

Twee arrestaties na openlijke geweldpleging
Breda

Twee vrouwen opgepakt wegens openlijke geweldpleging
Tilburg

Derde verdachte voor vernieling ruiten aangehouden
Utrecht

Aanhoudingen na geweld
Zaandam

Eerste arrestaties in onderzoek geweld RKC- FC Utrecht
Waalwijk

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio