Hoofddorp | straatinfo

mishandeling-vechtpartij politie meldingen

Politie zoekt getuigen van diefstallen met geweld

mishandeling / vechtpartij

Hoofddorp - De politie heeft gisteravond een onderzoek ingesteld naar 2 incidenten die eerder op de avond plaatsvonden en is daarbij op zoek naar getuigen.
Rond 20.45 uur werd op een parkeerterrein gelegen naast het winkelcentrumToolenburg een auto met daarin 4 inzittenden (18-20 jaar) klemgereden doormeerdere andere auto?s. De auto die werd klemgereden is, nadat geweld isgepleegd tegen de inzittenden, door de verdachten meegenomen. Het betreft eenzilverkleurige Volkswagen Golf.Vlak hierna lijkt een aantal van dezeverdachten naar een snackbar aan Markenburg 207 in Hoofddorp te zijn gereden,waar ze een 18-jarige Hoofddorper mishandelen.
De Volkswagen is diezelfde avond rond 00.30 uur aan het begin van de MariaRutgerslaan in Hoofddorp teruggevonden en is voor nader onderzoek door depolitie in beslag genomen.

De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is en zoekt daarom getuigen.Heeft u iets gezien of weet u iets dat relevant kan zijn voor dit onderzoek? Beldan met 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Politie zoekt vrouwelijke overvaller cafetaria
Halsteren

Politie zoekt getuigen vernielingen
Borculo

Politie zoekt getuigen straatroof
Amersfoort

Politie zoekt kettingrukker Vlaardingen
Vlaardingen

Politie zoekt getuigen van diefstal
Hendrikidoambacht

Politie zoekt getuigen van verkeersconflict
Zwolle

Politie zoekt eigenaren gestolen fietsen
Breda

Politie zoekt aangevers auto-inbraken
Wassenaar

Jongens mishandeld, politie zoekt getuigen
Pijnacker

Politie zoekt getuigen van straatroof
Heerlen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio